Yleistä Kutsu Urheilija Ohjelma Usko ja Urheilu ry Edelliset Huumeet Kiitokset Alkuun

Kaupinginjohtajan kutsu

Tervetuloa Usko ja urheilu -tapahtumaan 14. - 16.8.2009 Lahteen. Tapahtuman ideana on tarjota nuorille - ja varttuneemmillekin - liikunnallisia virikkeitä ja ohjata heitä kohti terveellisiä elämäntapoja.

Tulevaisuus tarjoaa meille kaikille haasteita. Miten voimme omalta osaltamme olla edistämässä terveellisiä elämäntapoja ja parantaa siltä osin elämän laatua? Jokaisen ihmisen tulisi huolehtia terveellisestä ja riittävästä ravinnon saannista, riittävästä levosta, kehittävistä harrastuksista ja turvaverkon luomisesta läheisten avulla. Kukaan ihminen ei pärjää yksin. Hyvä kaveripiiri on kaikenikäisille tärkeä. Erityisesti nuoria koskettaa tulevaisuuden suunnittelu, johon omat vahvuudet ja taidot antavat hyvän pohjan.

Usko ja urheilu -tapahtuma tukee terveellisiä elämän valintoja, jotka edesauttavat onnellisen elämän luomista itselle ja läheisille. Tapahtumassa voi myös miettiä oman elämänsä arvovalintoja.

Lahti tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle. Lahden loistavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, kulttuuritarjonta sekä viihtyisä asuin- ja elinympäristö takaavat sen, että Lahdessa on hyvä asua. Sijaintimme ansiosta täältä on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin suuntiin. Lahti on sopivan kokoinen kaupunki ja täältä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut. Vilkas yrityselämä, monipuolinen koulutus ja tutkimus sekä kansainvälisen tason projektihankkeet pitävät meidät kehityksen kärjessä.

Tule sinäkin Lahteen!